• חדש
Zamjena mobitela LCD 1920x1080 LCD zaslon i Digitalizator Cijeli sustav s Okvirom za Lenovo Miix 520-12IKB FRU 5D10P92363 (boja : Color1)

Zamjena mobitela LCD 1920x1080 LCD zaslon i Digitalizator Cijeli sustav s Okvirom za Lenovo Miix 520-12IKB FRU 5D10P92363 (boja

Buyers rating:
ILS 58.65

זמינות

【Pouzdane kvalitete】Svaki LCD zaslon mobilnog telefona će se održati provjere kvalitete prije slanja, molimo vas, budite sigurni da kupite. 【Profesionalni pribor za instalaciju】 dodatna Oprema za mobilne telefone vrlo krhki i trebaju biti profesionalno instaliran od strane stručnjaka, u suprotnom, to će boljeti pribor za telefon. 【Prompt】Molimo vas, provjerite model vašeg mobilnog telefona prije kupnje LCD zaslona za Lenovo. 1920x1080 LCD zaslon i digitalizator cijeli sustav s okvirom za Lenovo Miix 520-12 IKB FRU 5 D10 P92363. Najprodavaniji Mobilni telefon Rezervni dijelovi LCD zaslon za Lenovo Phone Before Instalacija Notes Tips 1 : Test prije ugradnje pri testiranju, ne uklanjajte zaštitnu foliju ili oznake.Molimo vas da obratite pažnju na problem statičkog elektriciteta.Prije nego što se krene na popravak, svakako заземлите sebe pojasom ESD-a (elektrostatičkog pražnjenja).To će spriječiti oštećenje elektroničkih komponenti telefona na statički elektricitet.Pobrinite se da nosite zaštitne naočale i poštujete oprez, da ne rezati prst krhotina stakla.Savjet 2 : Simulira zamjenu test zaslona je vrlo krhka proizvod.Preporučujemo provesti testiranje prije instalacije.Molimo vas oponaša testiranje, što znači da mobilni telefon odvojeno, (matična ploča + LCD zaslon ili ekran) spojen audio i nova zamjena, napajanje uključeno, test je završen.Ako je test u REDU, molim vas, potvrdite ga.Ako se ne može pokazati, molimo, kontaktirajte nas za prvi put.I molim vas, nemojte ga instalirati na mobilni telefon.Mi ne snosimo odgovornost nakon instalacije zaslona.Savjeti za 3 : Ne перегибайте кабельпожалуйста, uvjerite se da je LCD kabel nije povećao.Više od 90 stupnjeva savijena će se crni zaslon.O товаре1. Zamjena LCD ekrana + zaslon osjetljiv na dodir digitalizator sklopa s okvirom za Lenovo Miix 520-12 IKB FRU 5 D10 P923632. Zamijenite stari, slomljena, napuknut, spašavanje one3. Učinite vaš uređaj više osvježavajući nego ikad 4. U potpunosti se uklapa i работа5. Svaki proizvod je testiran i u dobrom stanju prije slanja 6. Preporuča profesionalna ugradnja.Mi ne snosimo odgovornost nakon instalacije zaslona.

אודות המוצר

בחירת לקוחות