• חדש
Ekstremni Prijenosni SSD, USB 3.1 Vanjski Statički disk za Prijenos Kompaktni Prijenosni za Win10 za OS (2 TB/4 TB/8 TB)(8 crna TB)

Ekstremni Prijenosni SSD, USB 3.1 Vanjski Statički disk za Prijenos Kompaktni Prijenosni za Win10 za OS (2 TB/4 TB/8 TB)(8 crna

Buyers rating:
ILS 72.90

זמינות

IZDRŽLJIV i NOSIVI : Vanjski statički disk koristi kućište od aluminijske legure, koji je trajan, износостойким i ima dugi vijek trajanja.IZDRŽLJIV i NOSIVI : Vanjski SSD koristi ljusku od aluminijske legure, koja je izdržljiva, износостойка i ima dugi vijek trajanja.PRIJENOS USB3.1 : Vanjski SSD koristi USB3.1, koji ima brzi prijenos i može zadovoljiti vaše dnevne potrebe.PODRUČJE PRIMJENE : Vanjski disk podržava Win7, Win10 i operativni sustav sa širokim svoju primjenjivost.MALI i KOMPAKTAN : Mali i kompaktan telo ne zauzima previše prostora, što je povoljno za pohranu i korištenje.JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE : Ovaj vanjski pogon jednostavan i lagan za korištenje, plug and play, bez složenih procesa.Značajke : 1. IZDRŽLJIV i NOSIVI : Vanjski SSD koristi ljusku od aluminijske legure, koja je izdržljiva, износостойка i ima dugi vijek trajanja 2. PRIJENOS USB3.1 : Vanjski SSD koristi USB3.1, koji ima brzi prijenos i može zadovoljiti svoje dnevne potrebe 3. KOLIČINA PRIMJENA : Vanjski disk podržava Win7, Win10 i OS-sustav sa širokim svoju primjenjivost 4. MALI i kompaktan : Mali i kompaktan telo ne zauzima previše prostora, što je povoljno za pohranu i korištenje 5. JEDNOSTAVNA UPORABA : Ovaj vanjski pogon jednostavan i lagan za korištenje. korištenje, plug and play, bez složenih procesa Kako koristiti : Plug and play Specifikacija : Tip elementa : Vanjski SSD Materijal : aluminijska legura Sučelje : USB3.1 sustav za Podršku : za Win7, za Win10, za OS Hard disk : M2/NGFF Popis paketa : 1 x Vanjski SSD 1 x Linija za prijenos podataka 1 x Vodič za korisnike 1 x Torba za pohranu.

אודות המוצר

Item Type:
 External SSD
Material:
Aluminum Alloy
Interface:
USB3.1
System Support:
For Win7, for Win10, for OS
Hard Disk:
M2/NGFF
Package List:
1 x External SSD :
1 x Data Line :
1 x User Manual :
1 x Storage Bag :

בחירת לקוחות