• חדש
Highball & Chaser Premium Bar Mat 12n x 6in. Izdržljiv i elegantan bar mat debljine 1 cm za izlijevanje. Servisni tepih za Kavu, Barova, restorana i ploče Za sušenje posuđa, Stakla Сушильный mat (12x6)

Highball & Chaser Premium Bar Mat 12n x 6in. Izdržljiv i elegantan bar mat debljine 1 cm za izlijevanje. Servisni tepih za Kavu,

Buyers rating:
ILS 22.48

זמינות

✅ IZUZETNO IZDRŽLJIV : Izrađen je od teška i fleksibilne gume debljine od samo 1 pogledajte Naš je napravljen s debelim эллиптическими zubaca, koji stabilizuju pića, poboljšavaju izgled i ne pucaju. ✅ MODERAN : Debeli eliptični zubaca i tanki bijeli rub čine ovaj tepih dovoljno atraktivan za korištenje na bilo kojem mjestu. ✅ LAKO se ČISTI : Mogu se prati u stroju za pranje posuđa.Jednostavno lezite ravno na gornji stalak.Osim toga, lako je isprati čistom vodom i sapunom. ✅ IZLIJEVANJE : Služi za odvraćanje izlijevanja unutar podnoj da se tekućina ne растекалась širom bahru ili vrhu tablice u pripremi hrane i pića. ✅ Zaštitite svoj bar, stalak ili stol od ogrebotina i mrlja pomoću ovog нескользящего i ne-toksičan servisni podnoj.

אודות המוצר

בחירת לקוחות