• חדש
Ženska Šareni sportski Sportska torba za Teretanu Travel Weekender grubo sukno Tote Bag Carry-on je Noćni torba s Uredom za cipele i Tepih za joge SD-01 (HS)

Ženska Šareni sportski Sportska torba za Teretanu Travel Weekender grubo sukno Tote Bag Carry-on je Noćni torba s Uredom za cipele

Buyers rating:
ILS 53.98

זמינות

Stručni lijepa sportska torba za različite sportove.Pretinac za cipele i položaj podnoj za joge.Rukav kolica za kofer - također dobar za putovanja vikend !Prostrana kapacitet - 22Л x 11 W x 11Ч inča.Doživotno jamstvo - mi Smo za našim proizvodima i nudimo 100% doživotno jamstvo povrata novca. *Profesionalni lijepa sportska torba za razne sportove : teretana, joga, plivanje i sl. *Pretinac za cipele i položaj podnoj za joge *Rukava kolica za kofer - također je pogodan za putovanja vikendom.Može se koristiti kao nošenje/bolnički torbe i sl. *Prostrana kapacitet - 22 L x x x x x x 11 W 11 H inch : vrlo prostrana za kozmetičke torbice, set za tuširanje, prometnih stvari *Doživotna garancija - mi smo za našim proizvodima i nudimo 100% doživotno jamstvo povrata novca.

אודות המוצר

בחירת לקוחות