• חדש
Led Solna Lampe, Daljinski Upravljač Šarene Crystal Noćni Гималайская Solna Lampa za Dnevni boravak za Spavaće sobe(bijela)

Led Solna Lampe, Daljinski Upravljač Šarene Crystal Noćni Гималайская Solna Lampa za Dnevni boravak za Spavaće sobe(bijela)

Buyers rating:
ILS 29.23

זמינות

Prirodnost i svjetlo : sudar slana bloka i moderne rasvjete-to nije samo mali noćno svjetlo, ali i potrebu za uređenje doma i pomirenja.Proizvodnju negativnih iona : toplina čini salt mine izdvojiti negativne ione, apsorbirati pliva i tone u zraku i očistiti miris u zraku.Prirodna lampa soli kristalno negativnih jona : Spektar proizveden prijenosne strukture soli prirodni negativni ion koji čisti zrak.Vanjski dizajn dna : dno se može koristiti kao svjetlo, sa daljinskim upravljačem, a boja svjetlosti može daljinski kontrolirati.Unaprijedite zrak : Sadrži više od 80 vrsta, minerala i elemenata u tragovima, potrebne stanicama, stalno oslobađa negativne ione, upija prašinu i čestice.Značajke : 1. Prirodna lampa soli kristalno negativnih jona : Spektar proizveden prijenosne strukture soli prirodni negativni ion koji čisti zrak.2. Prirodni i lagani : sudar slana bloka i moderne rasvjete-to je ne samo mali, noćno svjetlo, ali i potrebu za uređenje i čišćenje.3. Uplatite negativne ione : Toplina uzrokuje salt mine oslobađanje negativne ione, apsorbirati pliva i tone u zraku, a čisti miris u zraku.4. Unaprijedite zrak : Održavajte više od 80 vrsta, minerala i elemenata u tragovima potrebnih ćelija, стабилизированно выпустите negativne ione i поглотите prašina i čestice.Dizajn dna 5. Separate : Dno se može koristiti kao svjetlo, s daljinskim upravljačem i boja svjetla mogu se daljinski kontrolirani.Kako koristiti : 1. Kratko pritisnite tipku za uključivanje napajanja kada je napajanje priključen, motor počne raditi, nastavite kratko pritisnite za prebacivanje između različitih prikaza 2. Također možete upravljati načinom na daljinskom upravljaču, okretati s motorom, prekidač svjetla i хронометражем, vrijeme, mjerenje vremena je 1 sat i zeleno svjetlo treperi jedanput, 2 H zeleno svjetlo trepće 2 puta, 4 H zeleno svjetlo treperi 4 puta, otkazati vremenskog crveno svjetlo treperi jedanput, osvjetljenje svjetlo se nalazi pod kontrolom na daljinski upravljač, 1.

אודות המוצר

בחירת לקוחות

Гималайская solna lampa, Mali
  • חדש
דירוגי לקוחות:

Гималайская solna lampa, Mali

Neto гималайская kristalna kamena sol, djeluje kao pročišćivač zraka.Гималайская pink sol kristalizira u podnožju Himalaja već više od 200 milijuna godina.To je

ILS 37.48