• חדש
LG Stylo 6 Torbica za telefon LG Stylo 6 Torbica sa Zaštitnom Folijom za Ekran, Yienging šok-dokaz Silikonska Zaštitna sa Postoljem Tvrda Torbica za Telefon LG Stylo 6 (plava)

LG Stylo 6 Torbica za telefon LG Stylo 6 Torbica sa Zaštitnom Folijom za Ekran, Yienging šok-dokaz Silikonska Zaštitna sa Postoljem

Buyers rating:
ILS 11.03

זמינות

1. LG Stylo 6 torbica za telefon LG Stylo 6 Torbica sa zaštitnim ekrana, Yi-šok-dokaz silikonska zaštitna sa postoljem tvrda torbica za telefon LG Stylo 6. 2. Možete dobiti : 1 LG Stylo 6 torbica za telefon i 1 kvalitetan zaslon zaštitnik za LG Stylo 6. 3. LG Stylo 6 torbica izdržljiv, lako se nanosi i uklanja, ali nije težak i nije teška za rukovanje.Boje su jarke ,on je takav snažan i odlično štiti vaš telefon. 4. stalak LG Stylo 6 case kick stand vrlo povoljno!Štand-to je dodatni bonus, kada želite gledati video. 5. Naši proizvodi dolaze s jamstvom od 90 dana.Ako imate bilo kakvih pitanja ili osjećate da je nezadovoljan, molimo vas, kontaktirajte nas na e-mail.Mi ćemo biti sretni da se riješi ovaj problem za vas u roku od 24 sata.Dupli sloj zaštite za optimalnu zaštitu od padova.Telefoniranje bez uporabe ruku uz snažno i odabranih u boji postoljem.Potpuna zaštita pomoću tehnologije zračnog jastuka u svim uglovima.Precizno izrezani i ergonomske tipke za brzi pristup.Tvrdi vanjski sloj PC i fleksibilan unutarnji sloj TPU pružaju сверхпрочную zaštitu.Dvije različite metode objekata za proizvodnju različitih udaljenosti gledanja.Rub unutarnjeg sloja koristi tehnologiju zračnog jastuka za učinkovitu apsorpciju udaraca.Model : LG Stylo 6. Veličina : 176.8x83x15.4mm.Materijal : TPU+PC.Boja : crna,plava,crvena,zelena,ljubičasta,narančasta.Tehničke karakteristike proizvoda : .Otporan i otporan na padove.Sklopivi oslonac za noge.Topline.Zaštita kamere.ova torbica za telefon odgovara : LG Stylo 6. jedan torbicu za : LG Stylo 6. jedan zaslon zaštitnik za : LG Stylo 6. Zaštita od pada , zaštita od ogrebotina , zaštita od prašine , đonovi zaštita.Zamjena ili povrat novca za bilo kakve probleme sa kvalitetom, nastao u roku od 90 dana.Bilo je pitanje za vašu rezervaciju , mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata i dati zadovoljavajući odgovor.Kompatibilnost : .ova torbica za telefon odgovara : LG Stylo 6. Vi ćete : .jedan torbicu za : LG Stylo 6one zaslon zaštitnik za : LG Stylo 6. Značajke : .Zaštita od pada , zaštita od ogrebotina , zaštita od prašine , đonovi zaštita.Aftermarket : Zamjena ili povrat novca za bilo kakve probleme sa kvalitetom,koji se javljaju u roku od 90 dana.Bilo je pitanje za vašu rezervaciju , mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata i dati zadovoljavajući odgovor.

אודות המוצר

בחירת לקוחות