• חדש
Velika kolica za kućne ljubimce, kolica, invalidska kolica, prikladan za kućne ljubimce s invaliditetom, starost, trudnoću, porod, izdržljiva, vodootporna, prozračne, sklopivi i lako разбираемая kolica za kućne ljubimce (84x64x64cm)

Velika kolica za kućne ljubimce, kolica, invalidska kolica, prikladan za kućne ljubimce s invaliditetom, starost, trudnoću, porod,

Buyers rating:
ILS 104.92

זמינות

1. Sprijeda i straga dvostruka vrata, veliki psi, psi - osobe s invaliditetom su praktičniji za ulaz i izlaz, unutarnji prostor je veliki, i oni mogu slobodno kretati. 2. Ova elegantna okvir kolica elegantna, praktičan i izdržljiv, s puno prostora za pohranu.Ona također uključuje lako periva u perilici stražnji jastuci i solidne vodootporni tkanina. 3.Udoban elastična ručka, mekan i udoban osjećaj, nedostatak umora nakon dugog pritiska. 4. Ugrađena buckle rope sigurnosti, koristi zajedno s ovratnikom, sigurniji i može pružiti sigurnost kućne ljubimce. 5.360 ° prednji kotači se mogu promijeniti smjer prednjih kotača i univerzalna spojnica sami po sebi, a stražnji se kotači mogu usporiti bez obzira u susret različitim teškim cestovnim uvjetima.

אודות המוצר

בחירת לקוחות