• חדש
R. W. FLAME Električna каминная umetanje, Ugrađeni ugrađenog grijača električni štednjak, Staklena vrata,zaslon Osjetljiv na dodir,daljinski Upravljač,750W-1500W s timerom, Šarene opcija plamena (39)

R. W. FLAME Električna каминная umetanje, Ugrađeni ugrađenog grijača električni štednjak, Staklena vrata,zaslon Osjetljiv na dodir,daljinski

Buyers rating:
ILS 124.95

זמינות

Freestanding 4 plamena 5 načina brzine plamena;5 razina svjetline plamena;Posebno automatski dizajn(boje plamena i svjetlinu mijenjaju se automatski);upravljanje timer od 1 sata do 8 sati;radni domet daljinskog upravljača 8 m;mirovanje sa svim svjetla prema dolje u vrijeme grijanja. 2 TOPLINSKA POSTAVKE I uštedu energije : 750 W I 1500 W za različite prostore i u vremenskim uvjetima koji se mogu prilagoditi u skladu s tim kako tople, tako i za uštedu energije ciljeva.Ona također ima plan štednje energije led tehnologiju.Više zona grijanja namijenjen za površine do 400 četvornih metara.Može raditi kao s toplinom, tako i bez njega.MODERAN DIZAJN : 2-treća dizajn unutarnjeg zid.Izrađena od kaljenog stakla debljine 5 mm i crna dekoracija, zajedno s prekrasnim realan танцующим plamen i učinak gorućeg drveta.Podarite vašoj sobi fantastičnoj atmosferi.SIGURNOST : Odobren certifikat ETL.Kabel za napajanje 170 cm(oko 70 cm).Zidni kamin grijalica s led vatre i leda u plamenu.Ona također ima automatsku zaštitu od pregrijavanja, kako bi se izbjeglo pregrijavanje.Infracrvena toplina je pogodna za održavanje prirodne vlažnosti zraka, ne čineći u sobi previše suha.NARUČITE SADA i razmislite o kupnji jednog seta za vaš lijep dom.Savršen poklon za predstojeću zimu i blagdane!.

אודות המוצר

בחירת לקוחות