• חדש
Električna četkica za zube, IPX7 Водоустойчивая Električna Četkica za čišćenje, Kucni djevojke kretanje za dječake(proteina)

Električna četkica za zube, IPX7 Водоустойчивая Električna Četkica za čišćenje, Kucni djevojke kretanje za dječake(proteina)

Buyers rating:
ILS 33.28

זמינות

U obliku slova dizajn glave četkice za zube, 360‑stupanj ukrcaj i čistoća, odgovara strukturi usne šupljine čovjeka, oblozi za zube, učinkovito čisti.Malo i slatko crtić umivaonik, privlači pozornost djece, učinit će vaše dijete voljeti čiste zube. 5 načina rada za čišćenje zupčanika, različite frekvencije vibracija, možete podesiti ga u skladu s potrebama.Uzimanje hrane silikonski materijal, siguran i гигиеничный, udoban za djecu u korištenju.IPX7 pune ograde vodootporan, možete ga sigurno koristiti čak i u kadi.USB punjenje dizajn, lako se puni.Značajke : 1. U obliku slova dizajn glave četkice za zube, 360‑stupanj ukrcaj i čistoća, odgovara strukturi usne šupljine čovjeka, oblozi za zube, učinkovito čisti.2. Uzimanje hrane silikonski materijal, siguran i гигиеничный, udoban za djecu u korištenju.3. Malo i slatko crtić ljuska, privlači pozornost djece, učinit će vaše dijete voljeti čiste zube.4. IPX7 pune ograde vodootporan, možete ga sigurno koristiti čak i u kadi.USB punjenje dizajn, lako se puni.5. 5 načina rada za čišćenje mjenjača, različite frekvencije vibracija, možete ga konfigurirati u skladu s potrebama.Spec : Stanje : 100% Brand new Item Tip : Električna četkica za щеткаматериал : ABS+hrana silikon Ugrađena baterija : 500махаж : 2-6 godina, glava četke može se smanjiti u skladu s veličinom мундштуков za korištenje : 1. Выдавите pastu za zube na U-oblika proteza (mousse pasta za zube direktno istisnuta, običnu pastu za zube treba prvo navlažiti četkicom).2. Stavite U-profila glavu četkica za zube u ustima.3. Kliknite za početak, početak rada, pritisnite gumb za transformaciju načina rada, izbor pet načina rada, automatsko isključivanje 60s.4. Ručno качайтесь iz strane u stranu, kako bi se zubi čišći, bolji čišćenje učinak.5. Nakon što operete zube isperite usta šalicu i očistite četkicu za zube vodom.Upućivanje popis : 1 x Četkica za щетка1 x USB kabel za punjenje Napomena : .

אודות המוצר

בחירת לקוחות