• חדש
Sklopiva kolica ZTIAN na otvorenom, ručna kolica, debele zagrade рицинуса više izdržljiva i prilagodljiva ručka pogodna za povlačenjem tereta, transport i aktivan odmor.

Sklopiva kolica ZTIAN na otvorenom, ručna kolica, debele zagrade рицинуса više izdržljiva i prilagodljiva ručka pogodna za povlačenjem

Buyers rating:
ILS 66.00

זמינות

☸Izvrstan dizajn : 8-inčne off-road kotača, dvostruki kočnice, ca, a ca nosač od čelika cijevi za zaštitu okoliša, nije lako deformiraju. ☸Materijal : Ovaj sklopivi vagon je izrađen od čelika i polipropilena, snažan i izdržljiv, i ne puca boravak u oštrih predmeta; lako je upućen i čiste. ☸Podesiva ručka : Ugrađena podesiva ručka, koja se može neprimjetno okretati prema potrebi; ručka postavljena na mjestu zglobovima i ne pada, tako da nema potrebe brinuti o gubitku kontrole nad vozilom. ☸Lagana i izdržljiva sklopivi dizajn vagona : Nakon upotrebe može lako dodati i ukloniti za nekoliko sekundi, i on se gotovo ne zauzimaju prostor za pohranu.Tijekom korištenja može se lako preklopiti u položaj kolica. ☸Visoke несущее kvaliteta : heavy-duty vagon može prevoziti 200 kg. možete ga koristiti za kupovinu, vukući teške predmete, zapošljavanje kurire i piknik.Lagana i izdržljiva sklopivi dizajn vagona sklapa nekoliko sekundi!Ova teška vagon može nositi sa svim teškim radom za vas, bilo da se kreće proizvoda,marširanje pribora, plaža pribor ili vrtnog alata, ovaj karavan olakšava vaš život, izbjegava problema s leđima i stvara stres za vaše tijelo.Kako bi ponijeti plaža potrepštine, molimo, uputite na izlet, kako bi ponijeti opremu za kampiranje, vrt pribor i sve vrtne alate i proizvode koje možete dobiti prilikom putovanja u supermarket.Lagana i izdržljiva sklopivi dizajn kola.Nakon korištenja, lako ga možete dodati i ukloniti u roku od nekoliko sekundi, gotovo ne zauzimaju prostor za pohranu, kao i lako saviti u položaj kolica tijekom использованияфункциональная kolica ima veliki kapacitet, može se oblikovati i biti pohranjeni slobodno, a njegova visoka nosivost može vam pomoći nositi više stvari. stvari.Hrabar i ca nosač od čelika cijevi брызга zaštite okoliša, nije jednostavan kako bi se deformirati veličina proizvoda 100cm u length Width 50cm75cm u visini.

אודות המוצר

בחירת לקוחות