• חדש
DND Metal Dice Set ,Dungeon Dragon Dice,Skull Splitter Polyhedral The New D100 Giant Metal Dice Set D&D (Promjer 1,97 cm)

DND Metal Dice Set ,Dungeon Dragon Dice,Skull Splitter Polyhedral The New D100 Giant Metal Dice Set D&D (Promjer 1,97 cm)

Buyers rating:
ILS 70.48

זמינות

1. to je jedina velika nova metalna kocka sa slovima D100 na tržištu, broj je od 1-100, i to je jasno označeno kao 6 i 9. 2. To je vrlo atraktivna ogromna metalna kocka,выделяющаяся na vašem stolu i sposoban osvojiti mnogo komplimenata na stolu.Pokušajte,od vas će biti jako zabavno igrati.težina kosti će vam šokantan osjećaj, 3. Metalni materijal, dobar balans kosti.Ukupni neto težina iznosi 14,8 oz (1,97 cm u promjeru), što je više nego što je jestivo jaje (malo više od loptice za golf), jer su kosti više i teže, molimo koristite ih s ploče za igre u kosti. 4. Naširoko se koristi : Ovaj set kockica vrlo pogodna za stolne igre RPG Dice, kao što su Dungeon i Dragon, Pathfinder, World of Savage, Warhammer..možete ih koristiti za matematičke igre i učenja. 5.Paket : Pakiran s flanel crnom torbom, možete jednostavno staviti ga na svakom mjestu.Nova metalna kocka D100 ima šarene okvir, koji je izdržljiv i trajan.Kvaliteta izdržati test vremena i izdržljiv.Boja многогранника vrlo lijep, vidljivi šarene brojke.Očito, da je to vas čini jako cool u igri, koja je vrlo pogodna za igre s obitelji ili s prijateljima, kod kuće ili na zabavi.i široku primjenu : ova metalna višeslojan kocka se primjenjuje na Dungeons and Dragons, shadows run, Pathfinder, savage world of Warhammer, героическим scene, kao i mnogim drugim RPG i kartaška igra.Tehničke karakteristike : Materijal : эмалевый metala (cink legura), dimenzije : promjer 1,97 cm, težina : 14,4 v oz Upućivanje uključuje : 1 x 1 x полигональные kosti фланелевые torbe izjavu : Mali Nejestivih stvari treba držati daleko od djece do 15 godina.Ne nositi ih u usta.

אודות המוצר

בחירת לקוחות